Ferdigstilte prosjekter

Fjellhammar Torg

Fjellhammar Torg, ær ett jættekompleks prosjekt med ett Areal på 28 000m2 Vi har totalt sett byggt 151 lægenheter, coopbutikk,frisør,legevakt,parkering,cafe,pizza. Takker AS Realbygg før førtroendet æn en gang.  

Vitaminveien 11

Vitaminveien ær avsluttet. Vi fick av Veidekke førtroende att bygga 152 leiligheter, tannklinikk mm. prosjektet blev overlevert og med ett meget fint resultat. Væl vært ett besøk.

RES 16-22

Vi har fått førtroendet, att renovera studenthybler før Seby AS (Veidekke) totalt ær det 105  stk studendhybler som totalrenoveres, prosjektet skall stå ferdig våren -20. Fantastiskt kul att få en ny samarbetspartner.

Mosenteret (Sentrum terasse) i Nittedal

Vi har i oppdrag av Seltor AS, att uppføra 75 leiligheter fordelt på 5 etasjer. i 1 og 2 etg ær det parkeringsgarasje og næringslokaer med butikker. oppdraget starter før vår del under okt -19 og skal avsluttes mot dec -20.

FN3 (Strukta)

I samarbeid med Strukta AS har vi fått i oppdrag å bygge 220 trivelige og funksjonelle leiligheter i Fernanda Nissens gate 3, i et hyggelig bomiljø rett ved Akerselva. I tillegg skal det bygges matvarebutikk og datasentral. Oppstart på bygget startet i september 2015.

Cowi (AF)

AF Gruppen är en helt ny kund och en av de största entreprenörerna i Norge. Tillsammans med dem ska vi bygga et kontorbygg på åtte etasjer samt en parkeringskjeller. Total BTA for prosjektet er cirka 15.800 m2. Bygget skal oppnå energimerke A+/Passivhus og miljøklassifiseres BREEAM – excellent. Ett fantastiskt intressant bygge.

Hovinbekken 3

Sammen med JM bygger vi leiligheter som skal stå ferdig sensommeren 2017.

Bjerkejordet (JM)

JM Norge vill ha hjälp med att bygga leiligheter på Bjerkejordet. Det bli oppført et boligbygg i 3 etasjer. Bygget inneholder 35 selveierleiligheter med en god leilighetsmiks. Leilighetene vil variere fra smarte og effektive 2-romsleiligheter til store og generøse 4-romsleiligheter. Oppstart bli i slutet av augusti 2015.

Grefsen hus 12

Et leilighetsprosjekt sammen med JM Norge AS, som skal stå klart høsten 2016. Her skal det bygges ca. 66 leiligheter. Vi har en rammeavtale med JM Norge, som gjør at vi samarbeider veldig mye med dem.

Grenselunden

Spennende å få jobbe med en helt ny entreprenør, Seltor AS. Det skal bygges 149 leiligheter på Helsfyr, som beregnes stå ferdige neste år.

Engebrets Promenade

I Lillestrøm nord for Oslo bygger vi 171 leiligheter sammen med AF Norge AS. Disse er beregnet stå innflyttingsklare i løpet av sensommeren 2017.

Maridalsporten

Entreprenør: Optimo AS Kategori: Leiligheter År: 2010

Alltid klar for neste prosjekt

KONTAKT